Последвайте Гласове в На 22 септември България отбелязва празника на своята

...
Последвайте Гласове в На 22 септември България отбелязва празника на своята
Коментари Харесай

Костадинов: На 22 септември 1908 г. България стана независимо царство, а на 2 октомври 2022 г. ще стане независима република

Последвайте ”Гласове " в 
На 22 септември България отбелязва празника на своята самостоятелност, който обаче, за жалост, се е трансформирал от дълго време единствено в един знак, тъй като България през днешния ден не е самостоятелна страна.

За да може да е самостоятелна една страна, тя би трябвало да може сама да се отбранява, сама да създава главните артикули и услуги, които са нужни на популацията ѝ,  да има своя лична валута и енергиен суверенитет. 
За страдание, все още България от всички тези детайли на самостоятелност има единствено своя лична валута. Виждаме, че сега продължава офанзивата към последния останал дирек на българската самостоятелност – българския лев, за който се вършат неистови старания да бъде погубен. Българското държавно управление даже отпуска скрито милиони левове от парите на българските данъкоплатци, с цел да пропагандира замяната на лв. с евро и заличаването на българската валута, а с нея и на финансовия ни суверенитет.
Смисълът на днешния празник е доста значим, тъй като въпреки и България през днешния ден да не е  независима страна, тя е била такава. Не толкоз от дълго време в исторически проект преди 114 години българският народ направи нещо, което доста малко други са успявали да създадат.

Ние успяхме да извоюваме своята самостоятелност без безусловно никаква поддръжка от която и да било Велика мощ. Нещо повече - българският народ съумя да накара другите велики сили след това да поддържат българската самостоятелност, което, отново дублирам, доста малко нации в Европа и света са успявали да създадат. 
Примерът, който нашите предшественици ни дават, е явен и индикативен. Ако ние пожелаем да бъдем самостоятелна страна, то можем да бъдем такава. Все отново на хартия сме самостоятелна страна, само че на процедура не сме.  Ако продължим да избираме управници, които гледат в посока на Метрополията, а не към българските градове и села, откъдето идват българските гласоподаватели, нищо положително и нищо хубаво не чака нашето отечество 
На 22 септември 1908 година България стана без значение царство. На 2-ри октомври 2022 година България би трябвало да стане самостоятелна република. Можем да го създадем, тъй като към този момент един път сме го правили в нашата история, тъй като по нищо не се разграничаваме от нашите предшественици. 
Ние носим в кръвта си както наследството на нашите национални воин, по този начин и за жалост кръвта на нашите национални предатели. Изправени пред тези два образеца ние от „ Възраждане " сме избрали своя път и той е да следваме посоката, начертана ни от националните герои на България. България да бъде свободна, самостоятелна, обединена и благоденстваща страна!
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР